In functie van uw aanwezige ruwoeders produceren wij voor u de passende krachtvoeders. Er is een volledig assortiment van evenwichtige krachtvoeders en eiwitcorrectors.

Daarnaast bieden we u GMO-gecontroleerde/VLOG voeders, grondstoffenmengelingen, vloeibare krachtvoeders, mineralen en specialiteiten aan. Ook voedermaatregelen voor de reductie van stikstofuitstoot zijn beschikbaar.

Onze rundveespecialisten helpen u graag verder bij het opstellen van een rantsoen op maat voor uw bedrijf. Wij bekijken samen met u het gepaste rantsoen voor uw dieren, gebruik makend van de ruwvoeders die u zelf ter beschikking heeft.

 

Uw jongvee vormt de basis om later een ideale melk- of vleesopbrengst te verkrijgen. Een geoptimaliseerde voeding voor uw jongvee is van groot belang voor de verdere toekomst van uw bedrijf. Dus de moeite om hierin te investeren. Bij jongvee staat het ondersteunen van de groei, gezondheid en pensontwikkeling centraal. Na de melkvervangers adviseren we u de gepaste korrel of vlokkenmengeling.

Onze rundveespecialisten helpen u graag verder bij het opstellen van een rantsoen op maat van uw bedrijf. Wij bekijken samen met u het gepaste rantsoen voor uw dieren, gebruik makend van de ruwvoeders die u zelf ter beschikking heeft. Ook om de stikstofuitstoot te reduceren zijn er voedermaatregelen beschikbaar.

Een volledig gamma mengelingen en korrels is beschikbaar. Via aangepaste rantsoenberekeningen worden deze aangevuld met de bedrijfseigen ruwvoeders en vormen ze de basis voor optimale rendement en resultaat.