In ons babybiggen gamma ligt de focus op gezondheid. De combinatie van (kraamstal) management samen met de toegepaste voederconcepten leidt tot gezonde, uniforme biggen.

De sleutel tot uitstekende technische resultaten vinden we terug in het aminozuurprofiel en de uitgebalanceerde keuze van grondstoffen die volledig is afgestemd op de behoeften van de big. Zorgvuldig uitgekozen aroma’s, ontsloten granen en lactose zorgen voor een goede voederopname. Dit ook bij de kleinste biggen kort na het spenen.

Voor een optimale ontwikkeling van het maagdarmstelsel zijn er specifieke additieven toegevoegd. Naast een vlot speenproces zijn ook goede technische prestaties gegarandeerd. Onze varkensspecialisten helpen u bij het opstellen van het ideale voederschema.

 

In functie van de behoefte hebben wij een verscheidenheid aan hoogkwalitatieve voeders voor vleesvarkens. 

Alle formules munten uit in efficiëntie qua groei en voederomzet. Er zijn volledig plantaardige samenstellingen, samenstellingen in functie van het genetisch potentieel, formules met accent op gezondheid en veiligheid, graankern en brijkernen. Ook om de stikstofuitstoot te reduceren zijn er voedermaatregelen beschikbaar. 

Wij leveren maatwerk waar gewenst, door onze persoonlijke aanpak voldoen wij aan alle behoeften en vragen van onze klanten en gaan we samen voor maximaal resultaat. Onze varkensspecialisten helpen u bij het opstellen van het ideale voederschema.

 

Ons gamma zeugenvoeders is innovatief en komt tegemoet aan de noden van de nieuwste genetica en hoogproductieve zeug. In elke fase van de cyclus zijn verschillende formules voorhanden zodat het voederschema optimaal kan afgestemd worden op de bedrijfssituatie. Via specifieke additieven en grondstoffen wordt ondersteuning geboden aan zowel de zeug als de biggen. Onze varkensspecialisten helpen u bij het opstellen van het ideale voederschema.

We focussen ons op gezondheid, vlot werpproces, vitaliteit en geboortegewicht van de biggen. Hiernaast wordt er ook rekening gehouden met conditieherstel, voederopname, melkproductie, verzadiging (rust), beenwerk en klauwen bij de zeug. Het resultaat is een duurzame zeug die meer speenrijpe biggen geeft die klaar zijn voor een succesvolle afmestperiode.

Speciale aandacht ging naar de periode rond het werpen. Voor elke bedrijfssituatie hebben we een oplossing die garant staat voor een soepele overgang van dracht naar lacto, een vlot werpproces met vitale biggen en een goede opstart van de melkproductie. Het totaal zeugenconcept verbetert het gemak van werken en verhoogt het rendement op uw zeugenbedrijf.