Onderhoudstechnieker

Divisie Dog & catfood

Locatie Oostende

Group Depre (www.groupdepre.be), is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders en de sector van de hobbyvoeding en petfood. Group Depré telt 7 vestigingen en realiseert een omzet van 450 miljoen euro met een 450-tal medewerkers. De onderneming behoort tot de top 5 in België.

Fides Petfood (www.fidespetfood.be ) in Oostende, maakt deel uit van de divisie Dog- & Catfdood en produceert op maat gemaakte droge honden- en kattenvoeding voor eigen merken en voor diverse klanten in de distributiesector van hyper- en supermarkten en speciaalketens voor dier en tuin. Om mee te werken aan de groei van Fides Petfood, zoeken wij een (m/v)

ONDERHOUDSTECHNIEKER

ploegenstelsel

Jouw uitdaging

Je wordt mede verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch. Je bent gedreven om samen met je collega’s de machines optimaal te laten werken. Je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst.

Jouw profiel

Je denkt oplossingsgericht en hebt ervaring als technieker in een industriële/productiecontext. Je beschikt over een sterke brede technische kennis (vanuit je technische opleiding en ervaring). Je hebt zin voor initiatief en verantwoordelijkheid. Je beschikt over een goede teamspirit en kan zelfstandig werken. Je hebt een hands-on mentaliteit. Je bent bereid om in de nacht of tijdens het weekend te werken en staat open voor occasionele interventies buiten de werkuren.

Ons aanbod

Een technisch gevarieerde, boeiende functie binnen een ploegensysteem. Je kom terecht in een stabiele, persoonsgerichte onderneming met toekomst en krijgt de kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van de groep. Je krijgt een competitief salaris in verhouding tot je profiel en ervaring. Onmiddellijke indiensttreding.

Interesse? Stuur je cv met een woordje motivatie door naar jobs@groupdepre.com.

 

Als kind was ik al gepassioneerd door veevoeding, nu kan ik mijn passie kwijt in mijn beroep. Een verademing.

Danny Allemans
Storage handler, Beduco