Senior Talent & Recruitment Manager

BEERNEM

Group Depre (www.groupdepre.com) is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 450 medewerkers, verspreid over 8 productiesites in België, Nederland en Frankrijk, behoren we tot de top in West-Europa.  We hebben ons ontwikkelend en gespecialiseerd in mengvoeders voor de intensieve veeteelt, in de productie van petfood voor vogels en knaagdieren enerzijds en voor honden en katten anderzijds en in de uitbouw van activiteiten in trading en op- en overslag.

In het kader van de uitwerking van een duurzaam HR/Talent Beleid zoeken we op groepsniveau een:

Senior Talent & Recruitment Manager

Onze uitdaging

Als senior HR generalist bouw je een duurzaam en professioneel beleid uit met betrekking tot het aantrekken, ontwikkelen en behouden van onze medewerkers.

 • Je implementeert een lange termijn rekruteringsstrategie met het oog op continue en kwalitatieve instroom, waarbij je focust op het uitbouwen van stevige partnerships en het inzetten op rechtstreekse instroom, onder meer door de uitwerking van een sterke employer brand, de aanwezigheid op social media, ,…
 • Je bent verantwoordelijk voor het volledige rekruteringsproces van bedienden en management voor de Belgische sites, en ondersteunt de internationale HR Managers bij hun experten- en managementvacatures.
 • Je neemt stapsgewijs initiatieven – op beleidsniveau en op de vloer – om medewerkers verder te begeleiden, motiveren, op te leiden en beter te laten functioneren, dit oa. door in te zetten op onboarding, duidelijke rollen en verantwoordelijkheden, functionerings- of feedbackgesprekken, een opleidingsbeleid, doorgroeimogelijkheden, verloning, ..
 • Als kritische HR partner adviseer en coach je de managing directors en hun managementleden bij de strategische-HR-gerelateerde
 • Je werkt hierbij nauw samen met het Belgische payroll-team en met de HR Managers in Nederland en Frankrijk, en begeleidt en coacht de Talent Officer (België).
 • Je werkt op groepsniveau voor de verschillende divisies en diensten van de groep, neemt indien van toepassing deel aan management-meetings en het directiecomité en rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Jouw profiel

 • Master-diploma in business- of HR.
 • Expertise in recruitment in combinatie met een bredere HR-management-ervaring (minimum 10 jaar business-ervaring).
 • Helicopterview, strategisch- en business-inzicht.
 • Positief, enthousiast en mensgericht (‘grinta’), in staat om door aanpak en stijl een cultuur mee vorm te geven en structuren en processen te bouwen. Doortastend en pragmatisch.
 • Sterk in het inschatten van menselijk potentieel en in het omgaan met mensen (coachen, sturen, bemiddelen) in alle niveaus van de organisatie.
 • Meertalig (Nederlands, Frans, Engels).
 • Woonachtig in de regio West- of Oost-Vlaanderen (hoofdkantoor in Beernem) en bereid tot reizen naar de andere sites.

Ons aanbod

Ben je gepassioneerd door het opbouwen van een beleid? En wil je dit doen in een professionele en uitdagende maar ook voldoende no-nonsense-omgeving waarin je snel resultaat kan boeken en verder kan groeien?  Solliciteer dan snel!  Jobs@groupdepre.com t.a.v. Joni Cooreman.

Als kind was ik al gepassioneerd door veevoeding, nu kan ik mijn passie kwijt in mijn beroep. Een verademing.

Danny Allemans
Storage handler, Beduco