VOEDERS DEPRE BEERNEM

VOEDERS DEPRE ANTWERPEN

Depre Veevoeding, die aan de oorsprong van Group Depre ligt, produceert in 2 productie-sites samengestelde voeders voor varkens, runderen en pluimvee, bestemd voor de intensieve veeteelt op het familiale bedrijf in België. Daarnaast stelt de strategische ligging in de haven van het productiebedrijf te Antwerpen ons in staat om een belangrijke rol te spelen in de productie van concentraten en halffabricaten met een bestemming tot ver buiten de Europese Unie.

Onze nutritionisten stellen een wetenschappelijk uitgebalanceerde voeding samen met als doel landbouweindproducten (melk, vlees en eieren) aan een competitieve prijs te produceren. Dit gebeurt met een meervoudig engagement, namelijk voedselveiligheid, het welzijn van de dieren en een gezond milieu.

In beide vestigingen wordt de kwaliteit gegarandeerd door een doorgedreven kwaliteitssysteem op basis van HACCP principes. Het toepassen van deze principes en een continue grondige risicoanalyse van de grondstoffen en het productieproces garanderen de voedselveiligheid voor mens en dier.

Unsere Philosophie

Unser Antrieb ist Ihr Erfolg!
Um das zu erreichen, stellen wir Futter in Spitzenqualität her, eines der Grundelemente für Erfolg. Unsere Vision ist es, dass wir unseren Kunden auch auf anderen Ebenen von Dienst sein können. Deshalb sind unsere Mitarbeiter ein Resonanzboden. Sie unterstützen und beraten den Kunden in seinem Unternehmertum. Zusammen mit einem starken Management und hervorragenden technischen Ergebnissen ist dies der Schlüssel zu Ihrem Erfolg.

Futter

Export

Dienstleistungen