VOEDERS DEPRE BEERNEM

VOEDERS DEPRE ANVERS

Depre Veevoeding, die aan de oorsprong van Group Depre ligt, produceert in 2 productie-sites samengestelde voeders voor varkens, runderen en pluimvee, bestemd voor de intensieve veeteelt op het familiale bedrijf in België. Daarnaast stelt de strategische ligging in de haven van het productiebedrijf te Antwerpen ons in staat om een belangrijke rol te spelen in de productie van concentraten en halffabricaten met een bestemming tot ver buiten de Europese Unie.

Onze nutritionisten stellen een wetenschappelijk uitgebalanceerde voeding samen met als doel landbouweindproducten (melk, vlees en eieren) aan een competitieve prijs te produceren. Dit gebeurt met een meervoudig engagement, namelijk voedselveiligheid, het welzijn van de dieren en een gezond milieu.

In beide vestigingen wordt de kwaliteit gegarandeerd door een doorgedreven kwaliteitssysteem op basis van HACCP principes. Het toepassen van deze principes en een continue grondige risicoanalyse van de grondstoffen en het productieproces garanderen de voedselveiligheid voor mens en dier.

Notre philosophie

Notre moteur est votre succès !
Pour y parvenir, nous produisons des aliments de première qualité – un des ingrédients de base du succès. Mais notre vision est que nous pouvons aussi servir nos clients sur d’autres plans. Nos collaborateurs constituent dès lors une caisse de résonance. Ils soutiennent et conseillent les clients dans leur activité entrepreneuriale. En combinaison avec un management solide et d’excellents résultats techniques, c’est là la clé de leur succès.

Aliments Composés

Export

Services