Fides Petfood

ATM Petfood

Met Fides Petfood startte Group Depre begin 2006 een ultramoderne productie-eenheid op te Oostende. Eind 2014 werd het Franse petfoodbedrijf ATM Petfood overgenomen. Dit bedrijf heeft zijn productiesite in Longué-Jumelles, nabij Angers.

Beide vestigingen zijn gespecialiseerd in de productie van droge honden- en kattenvoeding onder eigen merk, of op maat gemaakt voor de klant. Naast de productie van droge honden- en kattenvoeding is de vestiging ATM Petfood ook gespecialiseerd in de productie van deze voeding met vers vlees. Beide vestigingen richten zich op klanten in de Europese distributiesector van supermarkten en ketens van speciaalzaken voor dier en tuin.

Notre vision

Fides Petfood et ATM Petfood entendent proposer un assortiment complet de produits alimentaires haut de gamme pour animaux de compagnie à leurs clients établis dans le monde entier. Une équipe de spécialistes en vente, marketing et nutrition se fait un plaisir d’apporter aide et conseil. Et ce sans perdre de vue le bon rapport qualité-prix.

Votre partenaire

Produits

Emballage

Durabilité