Fides Petfood en ATM Petfood, uw partner in dierenvoeding

Beide vestigingen zijn gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte honden- en kattenvoeding. Dankzij onze uitgebreide expertise slagen we erin u perfect te begeleiden tijdens de ontwikkeling van uw eigen label. Ons nutritioneel team en ons salesteam staan voor u klaar en helpen u met veel plezier verder bij de ontwikkeling van uw merk.

Daarnaast helpen we u niet alleen op commercieel en nutritioneel vlak. Wilt u een specifieke verpakking ontwikkelen? Of kunt u hulp gebruiken op vlak van marketing en promo’s? Wij bieden u een full service pakket aan.

Capaciteit

 

Centraal in onze productie staan de geautomatiseerde extruderlijnen. Deze ver doorgedreven automatisering laat ons toe om steeds een constant eindproduct te produceren, in groot- of kleinverpakking. Fides Petfood produceert op deze manier een volledig gamma voeding voor hond en kat. Ontdek verder de waaier aan mogelijkheden.

Kwaliteitscontrole

 

We passen de nieuwste technologie toe in een modern en flexibel productieapparaat dat aan de hoogste kwaliteitsnormen beantwoordt. Zowel Fides als ATM beschikken over het internationale kwaliteitscertificaat IFS.

Export

 

Wilt u uw product graag exporteren? Dat kan, beide sites voldoen aan de strenge exporteisen en mogen naar het buitenland verschepen. Fides en ATM bezitten ook de nodige licenties om naar China en Rusland uit te voeren. Sommige landen hebben natuurlijk specifieke vereisten. Neem even contact op met onze ervaren medewerkers om na te gaan wat mogelijk is.