Brugge
Beernem
Dordrecht

Trading, op- & overslag

LenersanPoortman, met een geschiedenis van meer dan 200 jaar, staat voor de aankoop en de verkoop van een breed assortiment van grondstoffen bestemd voor menselijke en dierlijke voeding. De feed-desk levert granen en zaden voor vogel-, duiven en knaagdierenvoeder terwijl de food-desk producten levert voor menselijke consumptie zoals boekweit, bakkerijzaden, kruiden en specerijen. Expertise en ervaring hebben geleid tot een intensieve sourcing van deze grondstoffen over de hele wereld.

Depre Storage and Handling is gelegen in de achterhaven van Zeebrugge met een perfecte ontsluiting naar het achterland en is gespecialiseerd in de vlakopslag en behandeling van granen, oliehoudende zaden en hun bijproducten. Door de ligging kunnen zowel coasters, lichters als containers en vrachtwagens beladen en gelost worden. Het is voor Group Depre een belangrijke hefboom voor de handel binnen Depre Trading maar ook voor de opslag en het reinigen van breukrijst bestemd voor de petfoodindustrie.

Depre Trading heeft naast het voorzien van de grondstoffen voor de eigen productiebedrijven een belangrijke activiteit uitgebouwd in de handel van granen, schroten en plantaardige bijproducten, bestemd voor de mengvoederindustrie in Belgiƫ en Noord-Frankrijk.