Nutritie

Onze nutritionisten zijn voltijds actief met de samenstelling en optimalisatie van voeder recepten. Zij onderzoeken en evalueren grondstoffen, additieven en productieprocessen om bestaande recepten te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Dagelijks worden metingen en analyseresultaten uit eigen labo verwerkt en via een informatica systeem gekoppeld aan de formulatie. Dit naadloossysteem staat garant voor een correcte invulling van de nutritionele waarde van grondstoffen en garanderen zo voeders met een constante, en juiste inhoud. 

De klant kan ten alle tijde beroep doen op onze diensten om de best passende voeders te kiezen voor zijn bedrijf. Met het ruime aanbod van voeder recepten en de mogelijkheid voor maatwerk zijn er oplossingen voor elk bedrijf en voor elke situatie. Voor meer uitleg en informatie kan u terecht bij onze medewerker in uw regio.

Laboratorium

Meten is weten! Daarom analyseren wij dagelijks, in ons eigen labo, alle inkomende grondstoffen op hun inhoud. Via een informatica systeem zijn deze analyses gekoppeld aan de nutritie zodat voedersamenstelling daadwerkelijk overeenkomt met wat wordt geformuleerd. Om het systeem nog verder te verfijnen worden eveneens de samengestelde voeders dagelijks geanalyseerd en worden deze resultaten teruggekoppeld met mogelijke bijsturing.]De analyses worden nauwgezet uitgevoerd in ons eigen labo met de meest moderne apparatuur en ring-testen bevestigen ons de juistheid van de analyses. Deze werkwijze garandeert ons het beste voeder aan de beste prijs en hiervan profiteren onze klanten optimaal.

Voor een optimale voedersamenstelling analyseren wij ook voor onze klanten bedrijfseigen grondstoffen die bij aangekochte kernvoeders worden ingemengd.

Dierenartsen

Voor diergeneeskundig advies kan u beroep doen op ons team van dierenartsen. Zij zijn specialisten in hun domein en samen met onze adviseurs staan zij garant voor een degelijke bedrijfsbegeleiding en vormen mee de sleutel voor het succes van onze klanten. Zij adviseren, in samenspraak met de bedrijfsdierenarts, onze klanten en begeleiden en rapporteren op regelmatige basis.

Administratie

Vele landbouwbedrijven worden vandaag geconfronteerd met uiteenlopende administraties en verplichte aangiften. Of het nu gaat over mestwetgeving, MTR, aangifte water, (zeugen)boekhouding, administratieve verplichtingen etc… , onze medewerkers volgen regelmatig cursus en zijn gevormd om onze klanten bij al deze taken bij te staan. Onze medewerkers zijn een klankbord voor onze klanten en bouwen mee aan het succes van zijn ondernemingen.

Milieuvergunningen

Of het nu gaat om een wijziging, een uitbreiding of hernieuwing van de vergunningsplichtige activiteiten van uw bedrijf, wij begeleiden van A tot Z uw aanvraag en stellen uw aanvraag dossier op. Onze ruime ervaring en expertise staat garant voor een deskundige en succesvolle begeleiding. Voor extra informatie contacteer onze medewerker in uw regio.

Stallenbouw

Indien u bouwplannen heeft kan u beroep doen op onze specialisten terzake. Varkens, pluimvee of rundveestal, wij helpen u bij het realiseren van uw plannen en verzorgen indien gewenst de volledige bouwaanvraag. Voor verdere informatie kan u beroep doen op onze medewerker in uw regio.