Streeft u ook naar gezonde kuikens, een goed eindgewicht en een lage voederconversie? Group Depre helpt u met de keuze van de juiste voederstrategie om een voor u optimaal resultaat te behalen.

De focus van ons vleeskippenvoeder ligt op een vlotte opstart met voldoende aandacht voor een optimale darmgezondheid, sterk ontwikkelde organen en een stevig skelet, gevolgd door eindformules die garant staan voor een goede eindgroei en verdienste.

Het basisschema voor vleeskippen bestaat uit 5 fasen. Hierbij kunt u, naargelang uw bedrijfsstrategie, kiezen voor volledig voeder of het bijmengen van tarwe of ccm. Ook specifieke coccidiose schema’s zijn mogelijk. Onze pluimveespecialisten helpen u bij het opstellen van het ideale voederschema.

Van onderstaande voeders is ook een vegetal versie beschikbaar. Indien u zelf geen tarwe kan bijmengen, zijn onderstaande formules ook als volledig diervoeder te bestellen. Ook bijmenging met tarwe en CCM behoort tot de mogelijkheden. Voor deze voeders zijn ook meerde coccidioseprogramma’s (deccox, vaccinatie.. ) beschikbaar.

Protect+ voeder, Salmonella vrije voeders mét topresultaten

Met de investering in een verhittingslijn voor meel lanceert Group Depre het Protect+ gamma.

 

  • Protect voor extra veilig, kiem- en Salmonella-vrij voeder
  • Plus (+) verbeterde bescherming en ondersteuning
  • Protect+ voor minder stress bij pluimveehouder, kip én haar nakomelingen

Streeft u bij uw leghennen ook naar een uitstekend legpercentage, een hoog eigewicht en een lage uitval? Group Depre helpt u met de keuze van de juiste voederstrategie in functie van leeftijd en legcurve om zo een voor u optimaal resultaat te behalen.

Elk bedrijf met leghennen is anders (denk aan: ras, stalklimaat, huisvestingssystemen, labels, ziektedruk, …). Group Depre biedt daarom ook verschillende voeders en voederschema’s aan. Doel is om in functie van leeftijd en legcurve op elk moment perfect te voldoen aan de behoefte van de leghen. Onze pluimveespecialisten helpen u bij het opstellen van het ideale voederschema. Naargelang de specifieke noden van uw koppel kan er adequaat worden bijgestuurd.